Slovenija
30 ogledov

V popolni črnini ali v vojaških maskirnih barvah

Adidas tubular Adidas
Slovenskim modnim aktivistom so že na voljo sveži modeli, ki so dvignili veliko prahu.

Adidas je že predstavil nove copate iz nekonvencionalne linije adidas Tubular, ki je v letošnjem letu povsem prevzela modni svet. Lepi, udobni in kvalitetni vas bodo spremljali na vsakem koraku in pri vseh modnih stilih oblačenja. 

Najnovejši modeli ostajajo zvesti svoji nekonvencionalni silhueti, izvirno rojeni med urbanimi subkulturami, s katero se upirajo ustaljenim trendom in narekujejo figuro prihodnosti. Ustvarjeni so bili namreč za modne aktiviste, ki progresivno kljubujejo statusu quo in si sami krojijo svojo usodo.

Izmed svežih modelov morda najbolj izstopata v popolno črnino odet Tubular Nova za ženske (zgoraj na fotografiji) in moški Tubular Viral, tokrat v vojaških maskirnih barvah (na spodnji fotografiji.

Adidas tubular | Avtor: Adidas Adidas

 

 

 

 

Tehnologije iz športnega segmenta

Adidas kot sisnonim za kvaliteto, udobje in vrhunski športni stil je novo linijo med drugim opremil z unikatnim EVA podplatom katerega futuristična konstrukcija spominja na zračnico, v zgornjem delu pa copati prehajajo v obliko nogavice, kar poskrbi za popolno udobje.

Pri kreiranju novih Tubularjev je adidas združil čisti odraz sodobnega oblikovanja, atipično figuro in priznane tehnologije, ki jih je prenesel s svojega naprednega športnega segmenta. 

Povzročila sta pravo modno revolucijo

Med novimi modeli, ki brišejo mejo med funkcionalnostjo in stilsko dovršenostjo, sta največjo modno revolucijo povzročila modela Tubular Nova in Tubular Viral.

Adidas tubular | Avtor: Adidas Adidas
Prvi, ki je zasnovan za ženske s stilom, bo modne zanesenjakinje prevzel s popolno in večno črnino, ki bo ustvarila tako dnevno kot tudi večerno unikatno kombinacijo. 

Modni protagonisti pa si lahko nekonvencionalnost privoščijo z modelom Tubular Viral, ki je zamaskiran v popolno kombinacijo vojaško zelenih odtenkov. Novi modeli iz provokativne linije, med drugim tudi predstavljena, so že na voljo tudi v naših prodajalnah v Sloveniji.