Slovenija
2 ogledov

V požaru umrla 60-letnica

(Foto: Bralec) Žurnal24 main
V nedeljo je nekaj pred polnočjo zagorelo na stanovanjski hiši v Zgornjih Izlakah. Gasilci našli nezavestno 69-letno stanovalko, ki je kljub prvi pomoči umrla zaradi zastrupitve z dimom.

V nedeljo je ob 23.43 zagorelo na stanovanjski hiši v Zgornjih Izlakah v občini Zagorje ob Savi.

Našli nezavestno stanovalko
Do prihoda gasilcev se je ogenj že močno razširil po vseh prostorih v hiši. Gasilci so najprej preiskali hišo in iz nje prinesli nezavestno stanovalko. Kljub takojšni prvi pomoči in hitri pomoči reševalcev Nujne medicinske pomoči (NMP) Zagorje je stanovalka zaradi zastrupitve z dimom umrla, so sporočili iz Centra za obveščanje RS.

Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Zagorje, Izlake in Kolovrat so hišo pogasili, vendar je kljub naporom povsem uničena.

Ni umrla nasilne smrti
Tiskovni predstavnik PU Ljubljana Vinko Stojnšek je sporočil, da so gasilci med gašenjem v stanovanjski hiši našli 60-letno lastnico in da okoliščine glede vzroka za požar kot tudi glede smrti policisti še vedno preverjajo. "Vendar je po do sedaj zbranih obvestilih in ugotovitvah ogleda izključeno, da bi lastnica umrla nasilne smrti," je še pojasnil Stojnšek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.