Slovenija > Črna kronika
30 ogledov

V prometni nesreči umrli dve osebi

Prometni znak in trak ob nesreči Mojca Marot
Popoldan se je na pomurski avtocesti zgodila huda prometna nesreča.

Kot je za zurnal24.si potrdila tiskovna predstavnica PU Murska Sobota Suzana Rauš sta v prometni nesreči, ki se je zgodila na avtocesti med Mursko Soboto in Vučjo vasjo (pred mostom čez Muro), umrli dve osebi.

Nista bila pripasana

Policisti so ugotovili, da je vozilo trčilo v zaščitno ograjo in se prevrnilo. Oba potnika sta padla iz vozila, ker nista uporabljala varnostnega pasu. Poškodbe udeležencev so bile tako hude, da sta 48- letnik iz okolice Šentilja in 37-letnik iz okolice Murske Sobote na kraju umrla.

Zaradi nesreče je bila nekaj časa zaprta avtocesta med priključkoma Murska Sobota in Vučja vas.



Komentarjev 3
  • Andrej Kovačič 22:48 08.september 2013.

    text članka in podatki so posodobljeni, prej je pisalo drugače, sicer pa delam že dobrih 20 let v gospodarstvu da plačujem davke ki jih ti verjetno prek študentskega dela kasiraš.... pokavec ti boš meni da naj začnem delat? nimaš niti ...prikaži več jajc komentarja napisat brez skrivanja za nekim sinonimom......

  • dd1307 22:37 08.september 2013.

    Ne vem a si čorav al pa odgovarjaš brez, da bi vsaj preletel članek. Lepo ti piše, da sta dva slovenca. Sicer pa začni delat še ti in si boš tudi ti kupil mal boljši avto.

  • Andrej Kovačič 22:00 08.september 2013.

    in, in :) črki N pa Z pa rest nista tak fejst vkup na tipkovnici da bi se zatipkal kdo, sicer pa se dogaja to stalno in se vedno bo........ na tej hitri cesti je toliko novopečenih šoferjev malo boljših ...prikaži več avtov da ne moreš verjet... gre pokavec iz romunije delad pa krast par mesecev v italijo pa si prvo kupi kaki dober avto tam na lizing da se gre potem domov v vukojebino v vas malo preseravat pred puncami ampak se pač ne izzide vedno po načrtih...