Slovenija
11 ogledov

V razdeljevalnici hrane zabodel 35-letnika

Obtoženi je žrtev davil in dvakrat zabodel v trebuh, zaradi česar je bilo njeno Žurnal24 main
Konec prejšnjega tedna sta se v javni razdeljevalnici hrane sprla Celjana. Prepir se je nadaljeval s prerivanjem in zaključil z napadom z nožem.

Konec tedna sta se v javni razdeljevalnici hrane na Mariborski ulici v Celju sprla 52- in 35-letni domačin. Spor se je sprevrgel v prerivanje, pri čemer je 52-letni Celjan izvlekel nož in z njim v predel prsnega koša zabodel 35-letnika. Tega je poskušal še večkrat zabosti v predel prsnega koša in mu vzeti življenje, kar so mu preprečili prisotni. Po storitvi kaznivega dejanja je oškodovanec pobegnil s kraja dejanja. Poškodovanega pa so z  reševalnim vozilom odpeljali v Splošno bolnišnico Celje, kjer so ugotovili, da je na srečo prišlo le do lažjih poškodb.

Celjski policisti in kriminalisti so osumljenega 52-letnega Celjana kmalu po dejanju izsledili in mu odvzeli prostost. Kriminalisti so ga kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja uboja. Preiskovalni sodnik mu je po zaslišanju odredil pripor.

Med zbiranjem obvestil so policisti in kriminalisti ugotovili, da se spor med oškodovanim in osumljenim vleče že dlje časa. Dvainpetdesetletnik je namreč že konec decembra lani na Kovinarski cesti v Celju z nožem napadel oškodovanca in ga poskušal zabosti. Oškodovancu je takrat na pomoč priskočil štiridesetletni občan, ki ga je osumljeni 52-letnik dvakrat zabodel v predel trebuha in enkrat v desno roko ter ga lažje poškodoval. Osumljeni je bil v tem primeru ovaden zaradi suma storitve povzročitve lahke telesne poškodbe in groženj, so sporočili s Policijske uprave Celje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.