Slovenija
17 ogledov

V sobe, po bone in na Nude

Žurnal24 main
Študentska mesečna vozovnica LPP bo vendarle stala 17 evrov. Po elektronski aktivaciji subvencionirane prehrane mora študent na infotočki prvič predložiti osebni dokument in dokazilo o statusu.
 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Vozovnice po 17 evrov
LPP. Študentska mesečna vozovnica LPP bo vendarle stala 17 evrov.
Boni. Po elektronski aktivaciji subvencionirane prehrane mora študent na infotočki prvič predložiti osebni dokument in dokazilo o statusu.

Od jutri do konca oktobra se bo prvih 700 študentov novincev vselilo v študentske domove v Ljubljani, drugi pa vse do avgusta prihodnje leto. Novincev za vselitev je letos 2.365, večina izmed njih pa je študentov prvih letnikov – brucev.

Jutri zabava na Prešernovem
Redna predavanja se za večino na fakultetah in akademijah začnejo v ponedeljek, bruci pa se bodo s svojimi študijskimi programi seznanili že jutri.

Fakultete in akademije Univerze v Ljubljani se bodo jutri med 10. in 16. uro predstavljale tudi na stojnicah na Prešernovem trgu. Tam bo med 10.30 in 13. uro ter po 16. uri potekal zabavni program s skupino Nude. Ob 13. uri bo bruce pozdravil rektor Stane Pejovnik ter dekani fakultet in akademij.

Podaljšanje subvencije
V Študentski organizaciji Univerze v Ljubljani (ŠOUL) ter tudi v Mariboru in Kopru opozarjajo študente višjih letnikov, ki tega še niso storili, naj na infotočke subvencionirane študentske prehrane prinesejo dokazilo o šolanju za novo študijsko leto. V nasprotnem primeru subvencioniranih obrokov od jutri ne bodo mogli uveljavljati.

Ljubljanskim brucem ŠOUL svetuje tudi, naj se z vprašanji obrnejo na brezplačni telefon 080 98 67.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.