Slovenija
44653 ogledov

V soboto sprememba vremena, potem nov udarec

morje sonce Epa
Sobotne temperature ne bodo ustrezale letrnemu času.

Danes bo delno jasno, predvsem na vzhodu občasno bolj oblačno, na Primorskem bo lahko tudi nekaj nizke oblačnosti. Pihal bo jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 4 do 12 °C.

Jutri precej hladneje

Jutri bo zmerno do pretežno oblačno, več jasnine bo na jugu Slovenije. Na severu in severovzhodu se bodo občasno pojavljale rahle padavine. Pihal bo veter zahodnih in severnih smeri. Najnižje jutranje temperature bodo od -7 do -1, ob morju okoli 2, najvišje dnevne od 4 do 12 °C.

Več jasnine bo v krajih zahodno in južno od nas. V krajih severno in vzhodno od nas bodo občasne padavine. Pihal bo veter zahodih in severnih smeri.

Vreme preglednica | Avtor: Arso Arso

Razmeroma toplo za ta čas

V petek bo več jasnine na zahodu Slovenije, na vzhodu bo večinoma oblačno, še bodo možne rahle padavine. V soboto kaže na povečini suho in delno jasno vreme. Čez dan bo razmeroma toplo za ta čas. V začetku prihodnjega tedna bo zima ponovno pokazala zobe. 

 

Komentarjev 7
  • Boschtjan Zupanchich 14:16 01.februar 2023.

    Žal Je š vedno Premalo Globalnega Ogretja ozračja, kajti, že cca 4500 let živimo v Globalni Ohladitvi, ... Zato Delamo na tem, da se Globalno Segrevanje Pospeši, da čim prej v tem desetletju že preidemo na Takšno Visoko raven, kot ...prikaži večt je bila Predvicena in namenjena že milijarde let nazaj od Stvarnika, pred zdajšnjo Globalno Ohladitvijo, ki se je pričela cca 4500 let nazaj. Mir naj vam bo do tedaj.

  • rokobert 13:21 01.februar 2023.

    "nov udarec..."...kje se bodo tepli🧐🙄...sem že mislil,da bo vesoljni potop...pol pa samo,da bodo za ta letni čas normalne temperature...novinarju knjižico iz krivdnih razlogov,ker razpihuje paniko med ljudstvom🤨

  • Toma 09:06 01.februar 2023.

    Bodi srečen, vsaj medvedje spijo!