Slovenija
1812 ogledov

V stanovanju v Ljubljani našli štiri nezavestne osebe

Stanovanje, ki se prodaja na naslovu Breg 8
1/2
JSS MOL
Na Krimski ulici v Ljubljani so reševalci in gasilci včeraj popoldne okrog štirih našli štiri nezavestne osebe, člane iste družine.

Šlo je za zastrupitev z ogljikovim monoksidom. Vse štiri osebe, sicer člane iste družine, so odpeljali v ljubljanski klinični center, po podatkih policije pa njihovo življenje na srečo ni več ogroženo.

"Po prvih podatkih je do uhajanja strupenega plina prišlo pri nepravilnem izgorevanju v dotrajani plinski peči," so sporočili z ljubljanske policijske uprave. 

"Vse pozivamo, da opravijo redni pregledi in kontrolo delovanja ogrevalnih naprav. Pri ogrevalnih napravah na utekočinjeni in zemeljski plin je zelo pomembno, da čiščenje, kontrolo, nastavitve in meritve opravi strokovnjak – serviser. Ne uporabljajte dotrajanih in nepregledanih naprav, ob vsakem sumu nepravilnega delovanja pa takoj prenehajte uporabljati grelne naprave, dokler se ne prepričate, da so napake odpravljene," svetujejo policisti. 

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.