Slovenija
36 ogledov

V Trebnjem lilo kot iz škafa

Radarska slika padavin. Arso
V Trebnjem je okoli 17. ure popoldne lilo kot iz škafa. V nekaj minutah je namreč meteorna voda zalila ceste, poplavljene pa so bile tudi kleti.

Nekaj cest je bilo tako za nekaj časa zaprtih, saj je močan naliv popolnoma zalil nekaj cest. Po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje pa je meteorna voda ob 17.12 v Starem trgu v občini Trebnje zalila prostore stanovanjske hiše.

Da se bodo še danes ponekod pojavljale krajevne plohe in nevihte, so že dopoldne napovedovali vremenoslovci. Ti za naslednje dni na srečo napovedujejo sončno in zelo vroče vreme.

"Najtoplejša bo sobota. Temperature se bodo marsikje dvignile nad 30 stopinj, lahko tudi nad 34 stopinj v zahodni Sloveniji, če bo pihal jugozahodnik," je povedal dežurni prognostik na Agenciji RS za okolje.

A veselja bo kmalu konec. V ponedeljek se nam namreč spet obeta ohladitev. Več si preberite v tej povezavi.

Vam je vreme povzročilo težave? Pošljite nam fotografije: uporabite spodnji obrazec ali jih pošljite prek storitve Žurnalova naveza.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.