Slovenija
5391 ogledov

V UKC zdravijo kolesarja, a ne vedo, kdo je

Lesce, prometna nesreča, neznani kolesar PU Kranj
Sinoči se je na cesti proti Lescam hudo poškodoval kolesar, čigar identiteta ni znana, zato so danes s Policijske uprave Kranj na javnost naslovili zaprosilo vsem, ki bi karkoli vedeli o poškodovancu, in tudi pričam nesreče.

Kot so danes sporočili s PU Kranj, so bili radovljiški policisti včeraj okoli 21.15 obveščeni o padcu kolesarja na cesti proti Lescam. Moški naj bi bil kolesaril z Bleda proti Lescam. Pri vožnji po klancu navzgor v bližini križišča z Dacarjevo ulico je padel in se poškodoval.

Na kraju nesreče ga je zdravstveno osebje oživljalo, nato so ga z reševalnim vozilom prepeljali v Univerzitetni klinični center Ljubljana.

Policisti so kraj zavarovali, opravili ogled in zbirajo obvestila o vseh okoliščinah padca kolesarja. Cesta je bila od križišča t. i. TIO proti Lescam zaprta okoli 30 minut.

Suhe postave, kratkih svetlih las, ...

Ker policistom z doslej z izvedenimi ukrepi še ni uspelo ugotoviti identitete kolesarja, vzroka in vseh okoliščin njegovega padca, so se s Policijske uprave Kranj danes obrnili na javnost.

Po podatkih policije je bil kolesar samoudeležen v prometni nesreči, padel pa je lahko tudi zaradi trenutnega slabega zdravstvenega stanja. Kolesar je, kot so sporočili policisti, "suhe postave, kratkih svetlih las in klinastega obraza. Oblečen je bil v belo športno mikico (na hrbtu slika jadra) in črne pajkice. Na glavi je imel črno čelado. Vozil je starejše zeleno kolo znamke casinos."

Policisti pozivajo vse, ki bi karkoli vedeli o kolesarju, da se oglasijo ali pokličejo na Policijsko postajo Radovljica na telefon 04/537 78 00 ali interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar Leon
    Leon 12:58 05.julij 2023.

    Bike geister ?