Slovenija
175 ogledov

V zadnjem hipu še služba za Zverovo

Maša za domovino ob dnevu državnosti. Boštjan Tacol
Vlada na današnji seji imenovala ženo esdeesovega člana Milana Zvera.

Čeprav vlada opravlja le tekoče posle, nadaljuje že začete postopke imenovanj. Tako je za direktorico Študijskega centra za narodno spravo imenovala Andrejo Valič Zver, ki je sicer žena esdeesovega evropskega poslanca Milana Zvera. Vlada je hkrati v svet tega zavoda imenovala dva svoja predstavnika, in sicer Jerneja Letnarja Černiča in Jožeta Dežmana.

Menjava tudi na univerzi

Vlada je za glavnega inšpektorja inšpektorata za notranje zadeve imenovala Mitjo Perka. Za pet let so za generalnega sekretarja ministrstva za pravosodje imenovali Janeza Lampeta. Matijo Vidmarja so imenovali za vršilca dolžnosti (v. d.) generalnega direktorja direktorata za pravosodje. Za v. d. direktorja Javne agencije za železniški promet so imenovali Alojza Pörša. Ker jim je potekel mandat, je vlada v upravni odbor Univerze na Primorskem imenovala tri nove predstavnike. To so postali Vanda Rode, Japec Jakopin in Janez Dular.

Komentarjev 27
  • murderone 16:56 01.marec 2013.

    KLOBO odjebi tako kot je tvoj furher!

  • dragec 13:14 01.marec 2013.

    hej KLOBO!tako je to v tej majhni sloveniji, tudi zverina je pustil prejšnjo in si privoščil Valičevo, JJ pa zrihtal dobro šefovsko mesto. Svoj - svome, kako bi rekli trenirkarji. pa pogledaj še druge koze iz SdS, po ločitvi ...prikaži več 4x leta Ramšakova živi v stanovanju in pričakuje, da bo bivši plačeval stroške najema, ono čarovnioco irglovo, večitega študenta teologije, ali vašo kozo Alenko, .....pa lepo utihni in se vidimo na predčasnih volitvah (brez trenirkarjev in Tomeža Majera)

  • titty 12:49 01.marec 2013.

    Katastrofa! A ima ona tut probleme s priimkom? Morda z diplomo? Očitno je zelo sposobna, pa si sama ne more službe dobit! Kozlarija ona, njen mož in poročna priča!