Slovenija
240 ogledov

Včasih ga naročim kar v službo

Pisarna Profimedias
Radi nakupujete prek spleta, pa imate težave z dostavo? Hodite v službo in vas v času dostave ni doma?

Zaradi teh in podobnih zadreg, ki jih narekuje sodobni tempo življenja, pri Pošti Slovenije ves čas prilagajajo svoje storitve na področju pošiljanja paketov. Tako vsakodnevno ponujajo številne alternativne oblike dostave. Dostavo paketa lahko enostavno naročite kar v službo, k prijatelju, sosedu ali na izbrano pošto.

Da bi se izognili radovednim pogledom sodelavcev, pa lahko paket poberete tudi na poti v službo in se ustavite na enem izmed 114 bencinskih servisih Petrola. Paket pa lahko dvignete ali oddate tudi 24 ur na dan in vse dni v letu.

Na voljo so vam PS Paketomati, ki jih najdete na 24 točkah po Sloveniji. 

Nov način spletnega nakupovanja

Kako poskrbite, da bo vaš nakup prispel v paketomat? Ob spletnem nakupu za mesto dostave paketa izberite paketomat v vaši bližini. Če pa spletni trgovec ne ponuja možnosti dostave v PS Paketomat, si to zagotovite tako, da za dostavo vašega paketa izberete Pošto Slovenije. Za vaš naslov izpišite kar lokacijo izbranega paketomata, dodajte vašo mobilno številko na katero vam pošljejo unikatno kodo za prevzem in potem samo še prevzemite paket. Ni pomembno, kaj naročate ali pošiljate, kodo za dostop prejmete le vi!

To pa še ni vse, izbirate lahko tudi med drugimi alternativnimi oblikami dostave. Zagotovo je med njimi taka, ki bo najbolj ustrezala tudi vam: dostava paket  v vnaprej dogovorjen prostor (na teraso, pod nadstrešek, v lopo), izberete lahko uro dostave, ki vam ustreza: do 10. ure, po 16. uri (za določene pošte), med 18. in 20. uro (za naslovnike v mestu Ljubljana), naročite lahko ponovno brezplačno dostavo ali  prepošiljanje na drug naslov, pred dostavo vas pokličejo ali pošljejo SMS.

Da bi vam omogočili še enostavnejše spletne nakupe so s POS-terminali opremili več kot 480 pismonoš, ki dostavljajo paketne pošiljke, saj lahko pakete z odkupnino plačate s karticami Mastercard, Maestro, Visa, Karanta in Diners Club.

Zanesljivo, hitro  in ugodno tudi na Balkan!

Izkoristite ugodnejše pogoje prenosa pošiljk iz držav EU na Balkan. V sodelovanju s podjetjem Eurosender so v Pošti Slovenije za vas pripravili ugodno ponudbo za prenos pošiljk iz držav članic Evropske unije v Bosno in Hercegovino, Makedonijo, Črno goro in Srbijo. Na Eurosenderjevi spletni strani www.eurosender.si lahko oddate naročilo za prevzem pošiljke v katerikoli državi članici EU in dostavo v eno izmed navedenih štirih držav. V Pošti Slovenije pa bodo poskrbeli za hitro in zanesljivo dostavo naslovnikom.

Obiščite www.posta.si!