Slovenija
4005 ogledov

Včeraj zvečer ukradli skoraj milijon cigaret

Cigarete
1/2
PU Novo mesto
Novogoriške policiste so včeraj ob pol desetih zvečer obvestili o vlomu v prostore bencinskega servisa v Rožni Dolini pri Novi Gorici, kjer je bilo ukradeno večje število cigaret različnih blagovnih znamk.

Neznanci so vlomili vrata skladišča iz njega ukradil več deset kartonov cigaret različnih blagovnih znamk. V vsakem kartonu je 50 tako imenovanih štek cigaret, v vsaki pa deset škatlic s po 20 cigaretami. 

Škatle so naložili v bel kombi znamke fiat ducato, ki je bil pred tem ukraden v industrijski coni v Kromberku pri Novi Gorici.

"Po prvih ocenah so storilci gospodarski družbi povzročili veliko materialno škodo, točna višina nastale materialne škode pa bo znana po opravljeni inventuri. Glede na prve ugotovitve naj bi bilo iz skladišča ukradenih več deset škatel s tobačnimi izdelki različnih blagovnih znamk,« so sporočili policisti.

Vse morebitne očividce oziroma vse, ki bi lahko policiji pomagali z informacijami, ki bi pomagale pri izsleditvi storilcev, policisti prosijo, da jih sporočijo na policijsko postajo Nova Gorica (Sedejeva 11, 5000 Nova Gorica, telefon: (05) 303 44 00 , elektronska pošta: pp_nova_gorica.pung@policija.si), pokličejo najbližjo policijsko postajo, na znano interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Komentarjev 2
  • Avatar Leon
    Leon 15:07 23.maj 2019.

    Cigareti ubijajo ! Kazen je lahko samo pogojna 3 tedne .