Slovenija
297 ogledov

Vdrla v stanovanje, grozila s pištolo in jo okradla

Vlomilec Fotografija je simbolična.
Drzen rop na Obali.

Koprske policiste je nekaj čez 10. uro dopoldne poklicala ženska in prosila za pomoč. Povedala je, da sta v stanovanje na Trubarjevi ulici vdrla moška in ji zagrozila. Zatem sta premetala stanovanje in pobrala nekaj gotovine ter zlatnino, so sporočili s Policijske uprave Koper.

Policisti so v vsej okolici postavili blokadne točke. Preverjajo širšo okolico, povezali so se tudi s sosednjimi varnostnimi organi.

Zagrozila sta ji s pištolo

Po prvih zbranih podatkih sta ženski moška zagrozila s pištolo. Prvi je bil oblečen v modro majico s kapuco in je govoril italijansko, drugi pa v črno majico s kapuco, govoril pa je slovensko. Oba sta imela dolge črne hlače in črne superge, visoka pa sta približno 180 centimetrov. 

Policisti vse, ki bi ju kje opazili, ali pa imajo kakršnekoli koristne informacije, prosijo, da to nemudoma sporočijo na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200, so še dodali s PU Koper.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.