Slovenija
4785 ogledov

Več nesreč, hitra cesta je bila štiri ure zaprta

Zastoj zaradi prometne nesreče, hitra cesta Razdrto Vipava Promet.si
Na Primorskem so zaradi sodre ceste spolzke in poledenele, opozarja prometno-informacijski center za državne ceste in voznikom še posebej previdno vožnjo svetuje med Logatcem in Razdrtim. Promet na primorski avtocesti ovira več nesreč, štiri ure je bila zaradi nesreče zaprta tudi hitra cesta Razdrto-Vipava proti Italiji.

Zaradi prometne nesreče je bila več kot štiri ure zaprta hitra cesta Razdrto-Vipava proti Italiji. Po neuradnih informacijah je prišlo do naleta več vozil, odstranjevanje posledic prometne nesreče pa je zahtevalo več časa.

Medtem prometno-informacijski center za državne ceste še naprej opozarja, da so ceste na Primorskem zaradi sodre spolzke in poledenele, posebno previdnost svetuje na vožnji med Logatcem in Razdrtim.

Na primorski avtocesti je trenutno zaradi nesreče promet oviran med priključkom Unec in počivališčem Ravbarkomanda proti Kopru.

Pred tem je bil zaradi nesreč oviran promet med priključkoma Postojna in Razdrto proti Kopru ter med priključkoma Razdrto in Postojna proti Ljubljani.

Zaradi zimskih razmer je cesta čez prelaz Vršič zaprta, verige pa so obvezne na prelazu Korensko sedlo.

Zaradi čiščenja in posipanja cest promet ponekod poteka počasneje. Prometno-informacijski center voznikom svetuje, da med vožnjo prilagodijo hitrost razmeram na cesti in vzdržujejo ustrezno varnostno razdaljo.

Zvečer se bodo padavine pri nas spet okrepile in ponoči razširile nad vso Slovenijo. Po nižinah bo v notranjosti dež prešel v sneg. V ponedeljek bo sprva še oblačno, zjutraj bo sneženje ponehalo tudi v južnih krajih.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.