Slovenija
33 ogledov

Več oči več vidi

Ukradeno kolo Polona Zajc
V iskalno akcijo Tianinega ukradenega kolesa se je vklučila vsa družina in prijatelji, zdaj pa tudi mi.

Ta teden so za blokom na terasi na Klavčičevi ulici v Kamniku ukradli kolo cross sport lady – disc. Sporočilo nam je posredovala Polona, kolo pa je bilo hčerino. Pravi, da je kolo res nekaj posebnega in da nihče daleč naokoli nima takšnega. Na fotografiji je ukradeno kolo tisto na desni strani ob ograji, je srebrne barve s črnimi čratami in rdečim napisom X-PACT. Družina je bila pretresena, saj ne pomnijo, da bi že kdo kaj ukradel tako blizu njihovega doma, a Polona pravi, da se časi očitno spreminjajo.

Polonini hčeri Tiani je kolo še posebno pri srcu, saj ga je za 18. rojstni dan dobila od staršev. Zato je družina organizirala pravo iskalno akcijo. Oče je pregledal velik del Kamnika, otroka sta že pred tem kolo iskala v blokovskih naseljih in kolesarnicah, danes je pomagala tudi prijateljica. Polona pa zgodbo deli na socialnih omrežjih, da bi kolo le dobili nazaj. Krajo so tudi prijavili policiji v Kamniku.

Poloni lahko informacije o ukradenem kolesu posredujete na zajc.polona26@gmail.com.

 

So tudi vam ukradli kolo in bi želeli, da vam ga pomagamo najti? Pošljite podatke prek spodnjega obrazca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.