Slovenija
36 ogledov

"Večje škode na Guetti ni bilo"

David Guetta v Sto%C5%BEicah Žurnal24 main
Obiskovalce Guette obveščamo, da so vse izgubljene stvari na recepciji v Stožicah. Odgovornosti za neurejen avtobusni prevoz po prireditvi ne prevzema nihče. Poškodb na objektu naj ne bi bilo.

Kakor smo poročali že v soboto, je na tisoče mladih, ki so se na nastop Davida Guette po nasvetu občine in organizatorjev odpravili z javnim prevozom, po dogodku ob četrti uri zjutraj v snegu in mrazu na prvi avtobus čakalo tudi po dve uri.

Ste na prireditvi kaj izgubili?
Na vprašanje, zakaj na prireditvi ni bilo garderobe, Zalokar odgovori, da postavitev tako velike garderobe, ki bi omogočila kakovostno in varno hrambo oblačil, ni bila možna, zato so dogodek izpeljali brez nje. "Vse izgubljene zadeve so na recepciji v Stožicah," dodaja.

Komunikacijski šum ali prelaganje odgovornosti?
"Kolikor nam je znano, je bil LPP s strani upravljalca dvorane Stožice, Zavoda Tivoli, v redni mesečni napovedi programa obveščen o tem, da se na prireditvi pričakuje več kot 6.000 ljudi, čemur LPP praviloma rutinsko prilagodi režim in frekvenco prevozov,"
nam je zatrdil Gregor Zalokar, predstavnik za odnose z javnostmi organizatorjev Asanti, EEMM in Collegiuma.

Na Ljubljanskem potniškem prometu (LPP) so nam že včeraj zatrdili, da bi zagotovili več avtobusov, če bi jih za to zaprosili organizatorji ali Zavod Tivoli, ki upravlja objekte v Stožicah. So spregledali navedeno mesečno napoved?

Na stran organizatorja se postavi tudi Roman Jakič, direktor Zavoda Tivoli, ki upravlja objekte v Stožicah. ''V primeru koncerta Davida Guette smo vsem akterjem sporočili, da pričakujemo več kot šest tisoč obiskovalcev,'' razloži in doda, da vedno, ko je napovedanih več kot šest tisoč obiskovalcev, zaprejo Vojkovo cesto in povečajo število avtobusov.

"Ni smiselno iskati krivca, marveč je treba take primere v bodoče odpraviti in bolje sodelovati ter obiskovalcem ponuditi celovito storitev," žogico umirja Zalokar.

Domnevna škoda na objektu?
Med samo prireditvijo smo izvedeli, da naj bi jakost zvoka v dvorani povzročila določeno škodo na objektu, kar pa organizatorji zanikajo. "Objekt je popolnoma nov in zvočna oprema je bila postavljena v skladu z vsemi normativi in v soglasju z vodstvom ŠRC Stožice. Večje škode, z izjemo kakšne pipe na sanitarijah, ni bilo, škodo bo seveda plačal najemnik dvorane," konča predstavnik organizatorjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.