Slovenija
25 ogledov

Večkilometrski zastoji na štajerski avtocesti

gorenjska avtocesta gneča Saša Despot
Zjutraj so ob prometni konici na štajerski avtocesti zaradi prometnih nesreč nastajali zastoji. Trenutno še vedno zaprt vozni pas pred cestninsko postajo Kompolje.

Promet se počasi umirja. Zastoji so le še na cesti Trzin - Črnuče - Ljubljana. Pred cestninsko postajo Kompolje proti Ljubljani je še vedno zaprt vozni pas zaradi razlitega goriva.

Nesreče na Štajerki

Okorg pol petih zjutraj je pred cestninsko postajo Kompolje proti Ljubljani voznik tovornega vozila trčil v odbojno ograjo. Iz poškodovanega rezervoarja vozila je izteklo okoli 260 litrov plinskega olja. Posredovali so poklicni gasilci CPV Domžale, izčrpali iz rezervoarja okoli 100 litrov goriva, onesnaženje v dolžini okoli 500 metrov posuli z vpojnimi sredstvi in namestili pivnike. Priporočena je zelo previdna vožnja. Nastajajo tudi zastoji.

Malce pred sedmo uro pa je pri razcepu Zadobrova s smeri Štajerske proti Ljubljani prišlo do naleta treh vozil. Trčili sta dve osebni vozili in tovorno vozilo. Posledice prometne nesreče so že odstranili. Kot so nam sporočili s PU Ljubljana je nastala le materialna škoda.

Prometno-informacijski center voznike opozarja na previdno vožnjo.

Če ste obstali v gneči, nam lahko prek spodnjega obrazca pošljete fotografijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.