Slovenija
25847 ogledov

Velik izpad Telemachovega omrežja

Telemach zurnal24.si
Mobilno in fiksno omrežje naj bi izpadla v več delih Slovenije.

Zaznana je bila napaka, aktivirane so bile ekipe, ki težave odpravljajo na terenu, pravijo v Telemachu. 

Po naših informacijah težava ni omejena na Ljubljano, ampak je do izpada prišlo v več delih Slovenije. Komentatorji pod našo objavo o težavah poročajo v Mariboru, Kopru, Kranju, Žalcu, Mengšu, Sevnici ter na Dolenjskem Goričkem in Koroškem, medtem ko več uporabnikov poroča, da težav nimajo, nekateri pa gostujejo v Telekomovem omrežju. 

Zaradi preobremenitve je prišlo tudi do izpada Telemachovega klicnega centra. Kot so v družbi pojasnili, gre za izpad na področju celotne Slovenije za storitve interneta in mobilne telefonije.

Težave naj bi bile okrog 14. ure že v večini odpravljene. Če se še vedno pojavljajo, pri Telemachu svetujejo vklop in izklop naprave.

Komentarjev 3
 • ode 20:58 16.januar 2020.

  Boli me patka za telečji mah.

 • Avatar praufo
  praufo 20:22 16.januar 2020.

  mislm, da malo pretiravajo s prodajo visoke hitrosti, folk vse pokupi in še več, potem se pa malo zabaše, ampak ker je tukaj na prvem mestu biznis in keš in seveda pohlep, je to logična posledica ... ne govorim na ...prikaži več pamet, poznam ljudi, ki tam delajo pa tudi sam sem včasih delal pri prejšnjem lastniku, samo dons so drugi časi in druge brzine, ampak še vedno gre za neke principe tehnologije, ki pač podobno funcionira, folk plačuje nekaj kar ne rabi

 • tororeal 14:04 16.januar 2020.

  www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks