Slovenija
3321 ogledov

Velik požar na Jesenicah: Evakuirali 36 ljudi

Požar Brežice PGD Cerklje
Ponoči na Jesenicah zagorel večstanovanjski objekt, poškodovana ena oseba.

Na Jesenicah je ponoči zagorelo v večstanovanjskem objektu. Gasilci so ob pomoči policije evakuirali 36 oseb, ki so se že ponoči lahko vrnili domov. V požaru je bil poškodovan moški, ki je bil v stanovanju, kjer je zagorelo, so sporočili iz Policijske uprave Kranj. Odpeljali so ga v zdravstveno ustanovo, a njegovo življenje ni ogroženo.

Kriminalisti so opravili ogled na kraju požara, okoliščine pa kažejo, da je v enem od bivalnih prostorov požar nastal zaradi "človeškega faktorja", so sporočili iz kranjske policijske uprave. Poškodovan je bil samo moški, ki je bil takrat sam v prostoru, ogenj pa se iz prostora ni razširil.

Po vseh zbranih obvestilih bodo kriminalisti seznanili pristojno državno tožilstvo.

Uprava za zaščito in reševanje pa je na spletni strani navajala, da je ob 1.47 zagorelo v sobi samskega doma. Jeseniški gasilci so ogenj pogasili, pregledali vse prostore in objekt prezračili. Evakuirali so celoten objekt, eno osebo pa so zaradi vdihovanja dima prevzeli reševalci.

Komentarjev 5
 • Avatar Pinkopalinko
  Pinkopalinko 20:02 10.junij 2020.

  Obup so teli ćapci glavati.Ti,ko so po 40 in več let v Sloveniji se mi zdijo slabši od migrantov 2016 naprej.Da ne omenjam katastrofe od izbeglic v prvi polovici 90-ih in mlajših generacij.Ne vem kako bo slišati,ampak bolj jih opazujem,njihovo ...prikaži več obnašanje(ćefurke z vozički), njihova "priča",njihov izgled... ,bolj razumem zgodovinske dokumentarce o 2. svetovni vojni in pogled "osi zla",njihov pogled na Balkan... .

 • ode 18:30 10.junij 2020.

  Prišleki z Jutrovega imajo navado proti jutru malo zakuriti, če jim je prehladno. Imajo vso pravico, ker je to del njihove kulture, zato za podobna dejanja niso odgovorni. Kot Okvirji, ki nategujejo 12 let stare deklice - vse uradno in zakonito.

 • flyaway 17:14 10.junij 2020.

  Ena soba mal u ognju pa VELIK požar. Kakšen bo naslov, ko bo smetišče gorelo, na katerem je vsaj 10,000 bal?