Slovenija
24 ogledov

Veolia: Primerna vzdrževanost prevzetih vozil

Ivan Hajnšek Nino Verdnik
Mestni avtobusni promet. Pingpong glede vzdrževanosti prevzetih vozil med podjetjema Veolia in Marprom.

"Trditve o avtobusih, ki jih je povedal Ivan Hajnšek, ne držijo. Očitno je direktor Marproma slabo obveščen o celotnem postopku prevzema avtobusov," se je za Žurnal24 odzval Bo Karlsson, direktor Veolie Transporta Štajerska.

Kazali so zapisnike

Nedavno smo namreč poročali, da je občinski Marprom s Hajnškom na čelu Veolii, ki je pred njimi upravljala 39 avtobusov za mestni avtobusni promet, izstavil račun za okoli 15 tisoč evrov, ker so ugotovili, da so bili v nekaterih avtobusih nameščeni napačni in neustrezni menjalniki.

Takrat je Hajnšek pojasnil, da so bili ob prevzemu avtobusi slabo vzdrževani in nekateri celo tehnično neizpravni. Na te izjave so se odzvali na Veolii, kjer so vse navedbe zanikali. Pokazali so nam celo zapisnike iz prevzema, kjer dokazujejo, da so Marpromu predali tehnično ustrezne avtobuse.

Komentarjev 1
  • CHiKO 09:59 16.april 2012.

    Ahhh, igrice v ozadju nekdanjega glavnega komercialista, kateri je letel iz Veolie zaradi predolgih prstov, ukazoval kako naj se vzdržujejo vozila sedaj pa iz Marproma (desna roka Hajnška) zopet diktira tempo...Tu se ne gre za Marprom proti Veoliji ampak ...prikaži več za kdo bo boljkoga za.... med B.M. in B.K.