Slovenija
40 ogledov

Veterinarji čakajo policiste

Policisti, ki so se na kraj dogodka odpravili šele teden po prijavi, niso potrdi Žurnal24 main
Nevarna psa. V zadnjem mesecu raztrgala že dve mački na dvoriščih njunih lastnikov.
Glede na to, da je prijaviteljica podala prijavo na policijo, bomo počakali na poročilo policije.
Veterinarska uprava RS

Na Veterinarski upravi RS (Vurs) bodo počakali na poročilo policije o izpuščenih nevarnih psih z novogoriške Grčne. Pojasnili so, da je to v takšnih primerih, ko se prijavitelji obrnejo na policiste, normalno. Potrdili so, da jih je prijaviteljica pet dni po tem, ko sta psa raztrgala njeno mačko Šano, podala prijavo tudi na Vurs. “Kot je razvidno iz uradnega zaznamka, je gospa povedala, da sta mešanca srednje rasti napadla njeno mačko, ki jo je nato pokopala na svojem vrtu. Povedala je tudi, da je klicala policijo, od tam pa so jo napotili v zavetišče, vendar se prijaviteljica po informacijah iz zavetišča nanje ni obrnila!” pojasnjujejo.

Omenjena psa sta bila že lani označena kot nevarna, kar med drugim pomeni, da morata biti zaprta za ogrado, smo pisali včeraj. Po besedah Šanine lastnice so ji policisti dejali, da psov ne bodo lovili in naj pokliče v zavetišče. Policisti pa so tudi včeraj preverjali, kako so se ob prijavi odzvali in zakaj niso ukrepali. Odgovore so obljubili za danes.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.