Slovenija
75 ogledov

“Vi zagotovo niste Robin Hood!”

Puzavac, ki svoj obraz vztrajno zakriva, mora vrniti tudi BMW, ki mu ga je moral Žurnal24 main
Prostitucija. Damjan Puzavac dolguje državi dobrih 32 tisoč evrov, ker je služil z izkoriščanjem deklet.

Osem let in pet mesecev zapora mora odslužiti Damjan Puzavac, ker je v petih posebej za to najetih stanovanjih v Ljubljani 12 deklet silil v prostitucijo.

Dobil več, kot si zaslužil
“Puzavac, vi zagotovi niste noben Robin Hood. Res se dekleta pri tem niso počutila izkoriščana, saj so zaslužila relativno veliko z nudenjem spolnih uslug strankam, ki ste jih priskrbeli. Sodišče pa je precenilo, da obstaja ogromno nesorazmerje med vašim vloženim delom in vašimi visokimi zaslužki ter precej nižjimi zaslužki deklet,” je kazen obrazložila ljubljanska sodnica, ko je Puzavcu včeraj izrekla kazen.

“Imate dovolj denarja”
“Sodišče ni neumno. Prepričani smo, da ste z zlorabo prostitucije zaslužili najmanj 80 tisoč evrov. Ta denar pa je zagotovo na bančnem računu v kaki drugi državi. Ker ste kot brezposelni služili le s kaznivim dejanjem, boste državi plačali še 32 tisoč in 190 evrov,” je dodala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.