Slovenija
1736 ogledov

Video: ko naši politiki postanejo spet otroci

Podpis pogodbe Ukom
Naši politiki, med njimi okolijski minister, župan in poslanec, so morali početi isto kot otroci.

"Minister za okolje in prostor mag. Andrej Vizjak je obiskal Občino Lenart, kjer je prisostvoval podpisu izvajalskih pogodb za gradnjo čistilne naprave Lenart. Minister je ob podpisu izrazil zadovoljstvo, saj se s to naložbo rešuje velika okoljska rana Občine Lenart. Čistilne naprave so namreč ključnega pomena za varstvo okolja."

Tako začenja včerajšnjo vest uradni portal vlade. Pri podpisu so sodelovali med drugim tudi župan Lenarta Janez Kramberger, ki je pojasnil, da gre za največjo naložbo v zgodovini občine in projekt za prihodnje generacije. 

Poleg je bil tudi poslanec Franc Breznik, sicer nekoč že tudi sekretar na notranjem ministrstvu, dokler ga ni ustavila policijska kontrola. Breznik je bil na listi SDS že trikrat zapored izvoljen v državni zbor prav v okraju Lenart.

Pri slovesnosti so sodelovali tudi otroci, cenjeni gostje pa so morali slediti njihovim gibom. Dogodek je zabeležila televozija BK TV. 

 

 

Komentarjev 8
  • sam1 19:51 11.september 2021.

    A je Franc morda postregel z bananami.....

  • Avatar Leon
    Leon 17:05 11.september 2021.

    Sramota .Kako lahko bolnike primerjate z otroci? Psihiatrični oddelek na obisku v Lenartu .

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 14:34 11.september 2021.

    Velika večina "kadra", ki ga okrog sebe zbira Janez, je na tem mentalnem podnivoju...Vsak diktator ve, da morajo njegovi najbližji sodelavci biti bumbarji, da je njegov "tron" varen in trajen... Pač pa narod trpi posledice in pa to, da jih ...prikaži več mora gledati tudi...