Slovenija
96944 ogledov

Incident v Šiški: Želela je vstopiti brez PCT-ja, varnostnik ponorel

PCT pogoj Profimedia
Incident pred supermarketom.

Včeraj je pred Hipermarketom Ljubljana Šiška prišlo do incidenta. Sodeč iz posnetka, ki ga je uporabnica Facebooka posnela sama in ga objavila, sta z možem želela v trgovski center vstopiti brez izpolnjenega pogoja PCT, saj naj bi potrebovala kruh. Varnostniki jima vstopa niso dovolili, nato pa je prišlo do prepira. 

Eden od varnostnikov je snemalki vzel telefon iz rok in ga zabrisal po tleh.

Varnostniki so vztrajali, da se bodo držali predpisov in ji dejali, da lahko kruh kupi tudi v kakšni drugi trgovini. Predlagali so ji tudi, naj opravi hitri antigenski test, s katerim bo lahko vstopila. Gospa pa je trdila, da jim PCT-ja sploh ni treba preverjati in se pri tem sklicevala na sodbo mariborskega sodišča. 

"Hitler je imel tudi izvrševalce navodil, pa vemo, kje so," je zabrusila varnostniku, ki mu je po tem povsem prekipelo. "Pi*** ti materina, ti mater je***. Si pr*uknjena? Si prišla sem dr*** ...," je kričal nanjo. Zmotilo ga je tudi, da dogodek snema in ji predlagal, naj telefon "porine možu v rit". 

V incident se je vpletla tudi starejša gospa. "Če za vse velja, tudi za vas velja," je dejala ženski, ki ni izpolnjevala pogoja PCT. "Kaj tukaj težite ljudem, ki opravljajo svoje delo. Poln 'kufer' imamo takih, kot ste vi."

Snemalka je želela izvedeti ime in priimek varnostnika, da bi ga lahko prijavila policiji, saj jo je ta, kot je dejala, potiskal in ji želel vzeti telefon iz rok. Dejal ji je, da so pogoji za vstop v trgovino jasni in jo pozval, naj ga preneha snemati, saj da ji tega ni dovolil. 

"Od kdaj sva pa midva na ti," ga je vprašala, po tem pa je sledil še en val vulgarnih zmerljivk iz ust varnostnika. Dejal ji je tudi, da bo prišel k njej domov.

Zapletla se je tudi v spor z gospo, ki je dogodek spremljala. Ta je dejala, da bo policiji povedala, da je za dogodek kriva prav snemalka, ki je po njenem mnenju "za v umobolnico". "Vsi vas imamo poln 'kufer', cepljeni in necepljeni. Obrnite se in se speljite," ji je zabrusila. 

Na koncu se je gospa, ki je dogodek snemala, res odpravila proti avtu, ob tem pa še vsem navzočim dejala, da upa, da se zavedajo, da otroke testirajo z "rakotvornimi paličicami". Del incidenta si lahko ogledate v spodnji objavi.

dezurni@styria-media.si

 
Komentarjev 69
 • Majazmaja 09:06 26.januar 2022.

  Tale prodajalka cenenih cunj je znana provokatorka in čas je, da jo nekdo ustavi - ko je naredila samomor neka osnovnošolka, je to brezsramno in na grozo in ogorčenje staršev takoj uporabila v svoji anticepilski akciji. Pri teh varnostnikih bi ...prikaži veči pa morali preveriti psihološke lastnosti preden jim dajo službo. Tip je totalen psihopat in za takojšen odpust ter obvezno psihiatrično zdravljenje.

 • sandi76 19:55 24.januar 2022.

  Upam, da ta zmešana babura že sedi v varovani ustanovi v Polju !

 • Avatar Wolf Wolfman
  wolf37 19:45 24.januar 2022.

  Gnoj bo vedno gnoj. Takmu neizobražencu, ki ni zaključu osnovne šole daš malenkost pooblastil, pa se gre preseravat in izživljat nad žensko. Treba ga je mal spametvat, da se bo zavedu da za svoja dejanja vedno odgovarjaš in da ko ...prikaži več drugemo jamo koplješ, sam vanjo padeš. Kar bo kmalu.

Sorodne novice