Slovenija
17 ogledov

Vikend že bolj oblačen, tudi prihodnji teden oblaki

Jesen Shutterstock
Po jutranji megli, ki se je zadrževala v dobršnem delu Slovenije, bomo imeli tudi danes sončen jesenski dan. Lepo tudi še za konec tedna.

Najvišje današnje dnevne temperature bodo od 14 do 19 stopinj Celzija, v krajih z dolgotrajno meglo pa bo nekoliko hladneje.

Jutri bo sprva delno jasno in marsikje po nižinah megleno. Čez dan se bo v notranjosti države postopno pooblačilo, na Primorskem pa prehodno zjasnilo. Tam bo zapihala šibka burja. Jutranje temperature bodo od 3 do 8, dnevne od 10 do 13, na Primorskem do okoli 16 stopinj Celzija.

V nedeljo dopoldne bo pretežno oblačno. Čez dan bo ponekod zapihal jugozahodni veter, zato se bo predvsem v osrednji in vzhodni Sloveniji delno razjasnilo,” napoveduje Arso in dodaja, da bo v ponedeljek spet povečini sončno in nekoliko topleje.

Od torka naprej oblačno

Naši kraji bodo na obrobju območja visokega zračnega tlaka s središčem nad zahodnim Sredozemljem, ki bo proti koncu tedna slabelo.

V torek se bo oblačnost čez dan od zahoda povečala. Do konca tedna bo prevladovalo bolj oblačno vreme, vendar po večini suho. Verjetnost padavin se bo nekoliko povečala ob koncu prihodnjega tedna,” napoved sklenejo na Arsu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.