Slovenija
78 ogledov

Vilfanu izpred hiše ukradli BMW

Vilfan pričakuje, da bo Olimpija dvignila raven igre. (Foto: Boštjan Tacol) Boštjan Tacol
Legendarni košarkar Peter Vilfan je včeraj ponoči ostal brez svojega jeklenega konjička. Izpred hiše so mu ga namreč ukradli neznanci. Pravi, da so se ti na krajo vozila pripravljali več dni.

"To se je moralo zgoditi med drugo in tretjo uro zjutraj," je za zurnal24.si dejal Vilfan. Po njegovih besedah so se že prejšnje noči pred hišo dogajale čudne stvari, tako da domneva, da so si roparji več dni pripravljali teren.

Roparji so tako večkrat premaknili senzorje gibanja pri lučeh pred hišo tako, da se zvečer niso prižigale. Dan pred krajo pa je ponoči pred Vilfanovim domom "nekaj zaropotalo".

"Zoprn je ta občutek, ko veš, da te je nekdo opazoval," pravi nekdanji športnik in dodaja, da so krajo izvedli profesionalci, saj jim je v trenutku uspelo utišati alarm v vozilu in ga tiho odpeljati izpred hiše. Njegov BMW 330 XD je bil namreč parkiran le meter pred vhodom v hišo.

Vilfan še pravi, da bo vozilo, kot so mu razložili policisti, najverjetneje končalo na Madžarskem ali v Romuniji. Na srečo pa je BMW zavaroval pred krajo, tako da bi lahko od zavarovalnice denar dobil že čez mesec dni.

Komentarjev 12
  • KLOBO 16:55 05.maj 2012.

    Lopov je obkradel lopova!

  • KLOBO 16:54 05.maj 2012.

    se podpišem!!

  • KLOBO 16:53 05.maj 2012.

    Ja-nje, nje , Ja-nje!!! ...... tat je član PS in goreč podpornik Jankovića nje-ne!!1