Slovenija
26 ogledov

Vlamljal ter praznil parkomate in mlekomate

Parkomat Celje
1/3
PU Celje
Celjski policisti so v zadnjih treh mesecih v Celju obravnavali več vlomov v parkomate. Konec prejšnjega tedna so pri vlomu v parkomat na Aškerčevi ulici v Celju zalotili 25-letnega Celjana.

Petindvajsetletnik je osumljen, da je v zadnjih treh mesecih osemnajstkrat vlomil v parkomate v Celju. Osemkrat mu je uspelo iz avtomatov pobrati denar, desetkrat pa so se vlomi končali s poškodovanjem parkomatov.

Iz parkomatov mu je uspelo ukrasti dobrih 250 evrov gotovine, škoda, ki jo je na parkomatih povzročil z vlomi, pa znaša 10.250 evrov, so sporočili s Policijske uprave Celje.

Vlamljal tudi v mlekomate

Celjan je osumljen tudi več vlomov mlekomate, predvsem na Linhartovi ulici v Celju. Policisti so ga konec prejšnjega tedna prijeli pri vlomu v parkomat na Aškerčevi ulici v Celju in mu odvzeli prostost. Zaradi vlomov v parkomate in mlekomate ga bodo kazensko ovadili.

Komentarjev 2
  • Avatar Minovak
    Minovak 10:08 21.december 2013.

    Hej, pridi še v Ljubljano, da rdeče balkanska mafija ne bo kradla poštenim ljudem. Dam ti še za kufe!

  • mph 18:43 08.april 2013.

    Vsaj en prst bi mu morali odščipnit in njemu podobnim, in tako nadaljevat za vsak naslednji poskus. Demokracija in človekove pravice pač niso kos izmečkom, narkičem, ... pa niti lopovom velikega formata ala Bavčar, Šrot, ...