Slovenija
1941 ogledov

Voda v Ljubljani zalila več kleti, garaže in tudi stanovanja

Črpanje vode v Iški vasi Anže Petkovšek
Ljubljanski gasilci so imeli ponoči veliko dela.

Uprava za zaščito in reševanje je na območju Ljubljane včeraj zvečer zabeležila več deset klicev zaradi poplavljanja meteorne vode. 

Gasilci so zato ponoči imeli polne roke dela. Malo čez polnoč so v Rožni dolini posesali okoli 400 litrov meteorne vode iz polkletnega stanovanja.

Zaradi naliva so gasilci morali odstraniti tudi dve drevesi. "Ob 20.48 je bilo v Peruzzijevi ulici v Ljubljani preko cestišča nagnjeno drevo in je oviralo promet," pišejo pri URSZR. "Gasilci GB Ljubljana so odstranili podrto drevo ter omogočili pretok prometa."

naliv, neurje, Kranj Slovenija Na območju Ljubljane voda vdira v kleti, oviran promet

Ob 22.53 so gasilci GB Ljubljana odstranili padlo drevo v Kančevi ulici.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Alison_Evans 11:45 12.julij 2021.

    V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem brez spletnih izkušenj prejel 20569 EUR. ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • sandi76 09:25 12.julij 2021.

    Poplave se pojavljajo čedalje pogosteje, mestna oblast pa ne naredi ničesar, da bi rešila ta problem. Nasprotno, z izdajanjem gradbenih dovoljenj novogradnjam kot so stolpnice, bloki in podobno, se stanje samo poslabšuje. Oblast spreminja razne nezazidljive površine v zazidljive, krajani pa trpijo škodo !!