Slovenija
22 ogledov

Vogrin naj bi snubil Simčiča

Ivan Simčič Žurnal24 main
Poslanec DeSUS-a Ivan Simčič se mora po očitkih o domnevno ponarejenem spričevalu do torka odločiti o poslanski funkciji. Po neuradnih podatkih naj bi ga k ustanovitvi nove poslanske skupine že pozval bivši poslanec DGLV Ivan Vogrin.

Kot poroča portal požarreport naj bi Ivan Vogrin že nekaj časa nagovarjal poslanskega kolega Ivana Simčiča, naj ne odstopi kot poslanec, naj se mu pridruži med samostojnimi poslanci, češ, še enega moramo dobiti, pa bomo čisto prava poslanska skupina.

Podobno je poslansko skupino v prejšnji sestavi državnega zbora uspelo zbrati Francu Žnidaršiču, odpadniku iz stranke DeSUS, danes predsedniku Demokratične stranke dela, še piše požareport.

Zamaja lahko Janšo

V primeru, da bi Simčič in Vogrin res sestavila svojo poslansko skupino in vanjo povabila še koga izmed poslancev v koaliciji, bi se lahko zamajala tudi Janševa koalicija, še piše portal.

Komentarjev 6
  • vest 22:11 16.april 2012.

    Najbolj primeren bi bil Marinič pa bi imeli lep zbor.

  • mia 18:35 15.april 2012.

    ko že sestavljajo novo ustavo oziroma odloke bi bili lahko tako pošteni in bi določili, da nihče, ki je v kazenski obravnavi nima pravice do kandidature za poslance, župane, predsednike, direkrorje in seveda pravice do kakršne koli javne ali službe.

  • 1111 16:25 15.april 2012.

    ...kdo pa je izvolu to lopovsko skupino???? ...a smo res Slovenci tako bedasti???? ...gnoj nagnat iz DZ-a in naj čaka na naslednje volitve!!!!!!!!