Slovenija
37 ogledov

Vontova "ima vsega dovolj"

Tamara Vonta Boštjan Tacol
Poslanka PS umaknila svoj profil na Twitterju.

Poslanka Pozitivne Slovenije (PS), ki je bila do danes dejavna na spletnih omrežjih, je umaknila svoj profil na Twitterju.

"Tamara ima vsega dovolj. Ne želi več sodelovati v nekulturnem in poniževalnem dialogu," je zapisal njen strankarski kolega Jani Möderdorfer.

Komentarjev 23
  • Franc Zorko 23:11 02.februar 2013.

    Tako lepa, tako pametna, iz tako poštene stranke, tako pošten strankarski zamrznjeni šef,tako priljubljena, ona pa ne bo več na ..., oh pardon, sem mislil, da izstopa iz stranke. Pakjlub temu, zazijala bo velika vrzel.

  • mph 22:08 01.februar 2013.

    Jaz pa bi želel videti čimprej sodni epilog te zadeve. Kakor mi je ogaben, sem videl tudi pri firerju kar nekaj točk v njegovi obrambi, isto pri Jankoviču. Nisem volil PS pri zadnjih volitvah, ampak sem vedno bolj prepričan, da ...prikaži več jih tokrat bom. Pa ne glede na Jankoviča, ki bi bil po mojem edini sposoben reaktivirat gospodarstvo, kar sem jih do sedaj poslušal, so me kar prepričali z argumenti, vsaj navidezno iskrenostjo, niso (preveč) prepirljivi, .... Ja, ja, ... idealno bi bilo zamenjat čisto vse politike in povsod nastavit čisto nove ljudi, ki do sedaj še niso imeli prilike, da bi se pokvarili, ... ampak se bojim, da to kar enostavno ne bo šlo. Moramo imeti bistveno boljši sistem nadzora, pojačat NPU, ....

  • majdas 19:48 01.februar 2013.

    "Golazni" ???In kako naj bi se je rešili - po vašem ?Sklepam, da se vsak dan brez problema pogledate v ogledalo ...