Slovenija
132 ogledov

Vozijo kljub prepovedi

Snegolom, žledolom Anže Petkovšek
Nevarno. Vozniki vozijo tudi po cestah, kjer je promet zaradi lomljenja dreves začasno prepovedan.

Na relaciji Vrhnika-Horjul so neznane osebe umaknile začasno prometno signalizacijo, ki je označevala, da je promet na tem odseku zaradi nevarnosti začasno prepovedan. Poleg tega so potrgali tudi trakove in prestavili stožce. 

Trije gluhi za opozorila

Policisti so ostali na kraju in okoli dvajset voznikov opozorili na prepoved vožnje. Trije vozniki niso upoštevali niti signalizacije, niti opozoril policistov, zaradi česar so jih ti oglobili s 160 evri. Na to, da se vozniki vozijo na omenjeni cesti kljub prepovedi, so policiste opozorili predstavniki civilne zaščite.

"Ponovno poudarjamo, da so posamezne ceste zaprte, ker bi vožnja po njih predstavljala nevarnost za udeležence v prometu  in zato ponovno prosimo vse udeležence v prometu, da zaradi svoje varnosti signalizacijo upoštevajo," so opozorili na Policijski upravi Ljubljana. Poleg tega s tako vožnjo ovirajo delo interventnih skupin.
 

Komentarjev 20
  • BorutK 09:49 07.februar 2014.

    Upam da bom dubu kej plačan od Žurnala, k sm vas tko razburu, da še kar komentirate :)

  • Sebastjan Kroflič 09:19 07.februar 2014.

    Tale članek je SKRAJNO ZAVAJAJOČ!! Nekdo je premaknil tablo in odstranil trak, zato so se ljudje peljali naprej, AMPAK POLICISTI NISO NIKOGAR OPOZORILI!! Sploh ne drži, da "SO BILI TRIJE GLUHI ZA OPOZORILA", ker ni bilo nobenih opozoril, na koncu ...prikaži veču t.i. zapore so stali policisti in kazen napisali VSEM, KI SO SE PRIPELJALI SKOZI!! In namesto, da bi šli nazaj postavit prometno signalizacijo, da je promet po tej cesti prepovedan, SO RAJE STALI TAM in čakali tiste, ki so se pripeljali skozi! In veste kaj je odgovorila policistka na vprašanje, po kateri cesti se naj potem peljemo? Odgovorila je, da ne ve in da je to naš problem, po kateri cesti se bomo vozili, da naj pač najdemo eno, po kateri ni prepovedan promet. Katera je to, pa ni vedela povedat! Toliko o pomoči policistov...

  • maresem 08:37 07.februar 2014.

    Policajci in vaši ševi - bagra pokvarjena ste, sram vas bodi!