Slovenija
11 ogledov

Vozil v napačno smer?

Žurnal24 main
Prometno-informacijski center je bil nekaj pred 11. uro obveščen, da naj bi na odseku med Višnjo Goro in Grosupljem neznani voznik vozil v napačno smer.

Na prometno-informacijskem centru (PIC) so nam povedali, da so ob 10.58 prejeli obvestilo, da neznani voznik na odseku med Višnjo Goro in Grosupljem vozi v napačno smer. Na kraj se je odpravila policijska patrulja, ki pa voznika ni opazila. Ob 11.06 so zato preklicali obvestilo o nevarnosti na omenjenem odseku.

Kot so nam povedali na PIC, velikokrat dobijo lažno prijavo, zato ne morejo zatrditi, da je nekdo danes res vozil v napačno smer. 

Promet na dolenjski avtocesti drugače poteka normalno. Prav tako tudi na drugih cestah po Sloveniji. Do 21. ure velja prepoved prometa tovornih vozil, katerih največja dovoljena masa presega 7 ton in pol.

Zaradi snega je zaprt prelaz Vršič, na avstrijski strani je zaprta cesta čez pavličevo sedlo. Prelaz Jezersko pa je na avstrijski strani zaprt za tovorna vozila nad 7 ton in pol.

Vsem, ki se danes odpravljajona pot, svetujejo strpno vožnjo, ki naj jo prilagodijo razmeram na cesti. Na cesto naj se ne odpravljajo brez primerne zimske opreme.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.