Slovenija
409 ogledov

Vozila obstala v kolonah

DARS kolona vrsta tabla Saša Despot
Na več odsekih slovenskih cest prihaja do večkilometrskih zastojev. Po večini države dežuje, zato je treba vožnjo prilagoditi razmeram na cesti.

Na primorski avtocesti je več zastojev. Med Ljubljano in Logatcem proti Kopru se zaradi zastojev pot podaljša za približno pol ure. Gneča je tudi na primorski avtocesti v smeri proti Ljubljani. Na posameznih odsekih med Razdrtim in ljubljano je zaradi gneče zamuda skoraj eno uro. Med razcepom Srmin in Črnim Kalom v smeri proti Ljubljani občasno zapirajo predor Dekani. Za predorom je okvarjeno tovorno vozilo na odstavnem pasu. 

Na ljubljanski zahodni obvoznici v smeri proti Primorski se zaradi gostega prometa potovalni čas podaljša za pol ure. Gneča je tudi na ljubljanski južni in severni obvoznici v obe smeri. 

Petkilometrski zastoj je na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke proti Avstriji. Vozniki, namenjeni proti Kranjski Gori, lahko uporabijo izvoz Jesenice vzhod. 

Na hitrci cesti skozi Maribor je zaradi nesreče zaprt vozni pas pred priključkom Maribor vzhod proti Mariboru. 

Na regionalni cesti Ruše - Puščava pri Fali poteka promet izmenično enosmerno. Enako velja za odsek Arja vas - Velenje - Slovenj Gradec v križišču za Dobrno in pri Hudi luknji. 

Zastoji so tudi na lokalni cesti Logatec - Vrhnika - Brezovica - Ljubljana. 

Gneča je na nekaterih mejnih prehodih s Hrvaško. Za vstop v državo osebna vozila na Gruškovju čakajo do eno uro, na Jelšanah pa več kot dve uri. 

dezurni@styria-media.si

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.