Slovenija
1175 ogledov

Vozila v nasprotni smeri in trčila v varovalno ograjo

DARS napačna smer avtocesta Saša Despot
Na odseku avtoceste, kjer se izvajajo dela, je voznica trčila v varovalno ograjo in kljub temu nadaljevala vožnjo.

V nedeljo okoli 23. ure so bili novomeški policisti obveščeni, da med Drnovim in Smednikom v smeri proti Ljubljani voznik osebnega avtomobila vozi v napačni smeri.

Obveščevalno-klicni center je o nevarni vožnji voznika takoj obvestil policijske patrlulje, ki so vozilo izsledili in ustavili. Ugotovljeno je bilo, da je 47-letna voznica peljala iz smeri Obrežja proti Ljubljani. Na odseku avtoceste v Dobruški vasi, kjer se izvajajo dela, je avtomobil obrnila in nadaljevala vožnjo proti Obrežju.

Na območju Smednika je nato vozilo ponovno obrnila in nato v smeri Ljubljane vozila v nasprotni smeri. Pri tem je v Dobruški vasi na odseku, kjer se izvajajo dela, trčila v varovalno ograjo in kljub temu nadaljevala vožnjo v smeri Ljubljane.

Okoliščine policisti še preiskujejo in bodo zoper kršiteljico na podlagi ugotovitev ustrezno ukrepali, so sporočili s Policijske uprave (PU) Novo mesto.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • rd2dmk2 09:46 22.november 2022.

    47 letna voznica, kaj pa sedaj vsi pod 50 v kontrolo in pa test predpisov ali kaj, kot je pred tednom ali dvema vesoljna slovenija zahtevala , ker je en osemdestletnik se zapeljal v nasprotno smer.. ja no bi kdo ...prikaži večo kdaj pomislil da nekateri pa res mislijo da jim je vse dovoljeno. a ne ?!!!