Slovenija
13 ogledov

Voznik bežal, uporabili silo

1/4
Žurnal24 main
''Najprej je na Ljubljanski grad z avtom pridivjal neki moški, za njim še štirje policijski avtomobili,'' je sinočnjo intervencijo nekaj pred polnočjo opisal naš bralec.

Na sinočnjo intervencijo policistov nas je opozoril naš bralec, ki je pozno zvečer  videl, kako je na Ljubljanski grad z avtomobilom pridivjal neki moški, za njim pa štirje policijski avtomobili. "V naslednji minuti sta se pripeljala še dva in reševalno vozilo. Moškega je nato odpeljal reševalni kombi s spremstvom treh policijskih avtomobilov," nam je dogodek opisal bralec.

Fotografije sinočnje intervencije si lahko ogledate v galeriji.

Lovili so prekrškarja
Kot nam je pojasnil Vinko Stojnšek iz Policijske uprave Ljubljana, so policisti okoli 22.45 na Tivolski cesti v Ljubljani zaradi kršitev cestnoprometnih predpisov ustavljali 45-letnega voznika osebnega avtomobila. "Ta odredb policistov ni upošteval in je vožnjo nadaljeval v center Ljubljane in nato v smeri Ljubljanskega gradu. Ves čas vožnje je kršil več predpisov in ogrožal druge udeležence v prometu," nam je še povedal Stojnšek. 

Uporabili prisilna sredstva
"Na Ljubljanskem gradu so policisti za zagotovitev zakonitih odredb uporabili prisilna sredstva, moški pa je pri tem dobil telesne poškodbe, zato so ga z reševalnim vozilom prepeljali v ljubljanski klinični center," je za zurnal24.si še povedal Stojnšek in dodal, da policisti okoliščine dogodka še preverjajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.