Slovenija
45 ogledov

Voznik je zbil konja

konj Žurnal24 main
Na cesti Črnomelj–Jugorje je voznik v sredo zbil konja. Policisti so nato lastnici konja napisali plačilni nalog.

Voznik, ki se je vozil po cesti Črnomelj–Jugorje, je zbil konja in ga tudi poškodoval. Policisti so nato na kraj nesreče poklicali lastnico konja in ji napisali plačilni nalog. Primer sicer še preiskujejo zaradi možnosti, da sta bila konja (eden od njiju je bil poškodovan v nesreči) spuščena namerno. Neznanci, ki so ju spustili, naj bi lastnici naredili še nekaj druge škode na ograji, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Otrokom zasegli petarde

V kroniki so še zapisali, da so brežiški policisti v bližini naselja Vrbina štirim otrokom zasegli 153 petard. Najprej so dobili prijavo, da nekdo strelja, nato pa se je izkazalo, da so otroci metali petarde. Skupaj so odšli na policijsko postajo, kamor so po njih prišli starši. Policisti bodo petarde poslali v uničenje.

Prijeli štiri Afganistance

S Policijske uprave Novo mesto so še sporočili, da so na mejnem prehodu za mednarodni promet Obrežje prijeli štiri državljane Afganistana. Skrivali so se v zaprtem zaboju za orodje v tovornem vozilu iz Srbije; po prvih ugotovitvah so se štirje moški na tovorno vozilo vkrcali brez vednosti voznika.

 

 

 

Komentarjev 2
  • McClain 22:22 30.december 2012.

    Drugic lahko mirno daste sliko cloveske ribice in dopisete da je simbolicna pa bo vse v redu.

  • bla_blabla 18:17 27.december 2012.

    "Policisti bodo petarde poslali v uničenje."ssHA HA HA HA HA