Slovenija
174 ogledov

Voznik terenca presedlal na BMW

BMW na sredini ceste je nadomestil belega Mitshubishi Pajera. (Foto: bralec) Žurnal24 main
Lastnik belega Mitshubishi Pajera z dubajskimi tablicami, ki naj bi sinoči grozil novinarki RTV Slovenija, ki je poročala o sporni obnovi hiše Simone Dimic, je danes zamenjal avtomobil.

Belega Mitshubishi Pajera z dubajskimi tablicami, avtomobil, v katerega so bile danes uprte vse oči v državi, je lastnik danes očitno skril pred očmi javnosti.

Kot je prvi poročal portal Pozareport, avtomobil uporablja Miodrag Golubovič Miki, ki je zaposlen v turistični agenciji Escape v lasti Romana Horvata, partnerja Simone Dimic.

Golubovič, ki je zaposlen v agenciji Escape, ki se ukvarja s prodajo letalskih kart, je sicer sin nekdanjega pilota jugoslovanskega letalskega prevoznika JAT. V Škofji Loki se ga spomnijo kot premožnega otroka, ki je živel v hiši, ki je imela prva v naselju bazen.

Sosedje agencije Escape, kjer je bil beli Pajero z dubajskimi registrskimi tablicami ponavadi parkiran, saj se z njim vsak dan vozi v službo, pa so nam povedali, da se je Golubovič danes pripeljal z avtomobilom znamke BMW 320d registrskih tablic Lj 32-0HD. Poslali so nam tudi fotografijo Golubovičevega avtomobila, ki pa je posneta s telefonom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.