Slovenija
4 ogledov

Vozniki, previdno na mokrih cestah!

Ceste so mokre in spolzke, zato previdnost ni odveč. Žurnal24 main
Po podatkih Prometno-informacijskega centra za ceste so v večjem delu države mokre, v višjih predelih pa priporočajo zimsko opremo.

Po navedbah Prometno-informacijskega centra za državne ceste so ceste v večjem delu Slovenije mokre. V višjih predelih je priporočena zimska oprema.

V naslednjih dneh bo zaradi praznika promet povečan iz Italije proti Madžarski ter iz Avstrije proti Hrvaški. Čakalne dobe se pričakujejo tudi na mejnih prehodih s Hrvaško.

Na mejnem prehodu Obrežje je čakalna doba ena ura in 30 minut za tovorna vozila pri izstopu iz države.

Zaradi  popoldanske prometne konice je gost promet na dolenjski avtocesti iz smeri Malenc proti Grosupljem, na ljubljanski severni obvoznici med priključkom Tomačevo in razcepom Koseze v smeri Kosez ter na cesti Ljubljana - Medvode in Šenčur - Kranj.

Omejitve za tovorna vozila, katerih največja dovoljena masa presega 7,5 t v Sloveniji, je danes do 21. ure, v soboto ni omejitve, v nedeljo med 8. in 21. uro v ponedeljek pa med 8. in 21. uro.

Na primorski avtocesti bodo predvidoma do 14. aprila nočne popolne zapore posameznih predorskih cevi Kastelec in Dekani med 21. in 5. uro.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.