Slovenija
22 ogledov

"Vozniki smrdijo po alkoholu"

Veolia Transport Štajerska (Foto: Katarina Pernat) Žurnal24 main
Bralka nas je opozorila na izredno nesramne voznike podjetja Veolia Transport. "Poleg tega nekateri smrdijo tudi po alkoholu," dodaja. Pri podjetju se za nastalo situacijo iskreno opravičujejo. “Prekrškarje bomo ostro sankcionirali,“ sklenejo.

Na naše uredništvo se je obrnila jezna bralka, izredno kritična do voznikov avtobusov, ki vozijo na relaciji Koper–Markovec–Koper. "Gre za voznike skupine Veolia, d. o. o.," prične svojo pripoved.

"Vsak dan doživim nekaj novega, nekaj pretresljivega. Ne vem, kje najdejo tako nesramne in neolikane voznike. Derejo se na potnike, avtobuse obračajo kar na ulici, ker se jim ne da narediti kroga, table menjajo, ko se jim zahoče, ustavljajo se na sredini ceste in gledajo za drugimi puncami, jakost glasbe je včasih izredno moteča," se jezi bralka, sicer redna potnica na omenjeni liniji.

"Vozniki smrdijo po alkoholu"

"Da ne govorimo o tem, kako nekateri smrdijo po alkoholu. Višek vsega je bil dan, ko se je eden od voznikov tako zadrl na neko gospo in povrh tega še tako močno pritisnil na zavoro, da smo skoraj vsi popadali po tleh. To ni nikakršen odnos do potnikov," konča.

Opravičilo in sankcije

"Vaši bralki se iskreno opravičujemo za nastalo situacijo. Vsi zaposleni v podjetjih Veolia Transport se trudimo in delujemo v dobro naših potnikov in ob tem skrbimo, da bi v čim manjši meri prihajalo do nesporazumov. Kontrole nad vozniki redno izvajamo na vseh progah, ki so v teku in neprimerno vedenje ali druga odstopanja strogo sankcioniramo, saj se zavedamo, da je dober odnos med našimi zaposlenimi in potniki ključnega pomena za naše podjetje. Veseli bomo, če nas potniki takoj, ko se pripeti kaj od tega, kar našteva vaša bralka, o tem obvestijo, saj bomo le tako lahko ukrepali in opravili razgovor z odgovornimi," so nam povedali v Veolii Transport.

Komentarjev 3
  • Edvard Dolinar 18:53 20.julij 2011.

    ne vrjetn se motite jin šofer nin hotu ustavt zunaj avtobusne poj ga pa cinka pa tožar sicer pa sam mal poglejte kašni so avtobusi to pa sam zato ker šofer ne sme nić reć če pa že kaj pa ...prikaži več ga čaka -10% plače v najslabšem pa knjiga

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 06:39 15.julij 2011.

    Baba je potujoči alkotester!

  • recesija 19:15 14.julij 2011.

    Verjetno je sama alkoholičarka. Potem pa misli, da po alkoholu zaudarjajo šoferji.