Slovenija
908 ogledov

Voznikom preti ta nevarnost

Sodobna železniška proga na Hrvaškem. Shutterstock
Nedelujoče zapornice.

Na cesti Vnanje Gorice-Brezovica-Ljubljana popoldne na križanjih ceste in železniške proge železniške zapornice ne delujejo. Doslej so na enem prehodu napako odpravili, na enem pa delo še poteka, so STA povedali v družbi SŽ Infrastruktura.

Na tej relaciji cesta železnico nivojsko prečka na dveh mestih, doslej so na enem prehodu napako odpravili. Kot je STA povedal Peter Korbar iz družbe SŽ Infrastruktura, je okvaro povzročil udar strele v bližini železniške postaje v Brezovici.

Promet po železnici poteka normalno, a z manjšimi zamudami, saj se mora vlak v takšnih primerih pred prehodom ustaviti in lahko vožnjo nadaljuje, ko se prepričajo, da je to varno, je pojasnil Korbar.

ljubljana 22.02.11, zapornice, zapornica, parkirisce, BS3, Puhova ulica, parkiri Slovenija Voznik v zapornice Sodobna železniška proga na Hrvaškem. Slovenija 24-letnico do smrti zbil vlak

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.