Slovenija
33 ogledov

Vreme: Aprilski april

dežnik Shutterstock
Po jasnih in toplih dnevih ta teden spremenljivo, vetrovno, pred nami tudi ohladitev.

"Aprilsko bo," je jasen Andrej Pečenko z Agencije za okolje. Danes se bo nadaljevalo oblačno vreme, ponekod bodo občasno manjše krajevne padavine, ponoči pa posamezne plohe.

Tudi jutri bo sprememljivo oblačno, čez dan in popoldne bodo predvsem v južni in deloma osrednji Sloveniji nastale posamezne plohe. Pihal bo severni do severozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 3 do 8, v severni Sloveniji okoli 0, najvišje dnevne od 10 do 15 stopinj Celzija.

V četrtek se bo zjasnilo, večinoma suho bo. V noči na petek bo spet nekaj padavin, v petek čez dan pa bo spet suho. Podaljšan konec tedna se bo začel z dokaj suho in dokaj jasno soboto, ki pa bo hladnejša, kot je bila prejšnja. "Temperature bodo le tam okrog 10 stopinj Celzija," pravi Pečenko. Nedelja bo še hladnejša, po Sloveniji se bodo pojavljale padavine.

Praznični ponedeljek naj bi bil spet bolj prijazen, dokaj sončno bo, dnevne temperature pa naj kljub temu ne bi presegale desetih stopnj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.