Slovenija
63 ogledov

Vreme danes oblačno in megleno, naslednji teden pa ...

Danes in jutri bo pretežno jasno, zjutraj bo po nekaterih nižinah megla. (Foto: Žurnal24 main
Sredi tedna pričakujte kakšno kapljo dežja, ne pa snega.

Danes se bo na Primorskem in Notranjskem pooblačilo, ponekod bo megleno. Čez dan se bo pooblačilo tudi ponekod v južni in osrednji Sloveniji.

Drugod bo precej jasno, dopoldne bo po nekaterih nižinah megla, ki se bo lahko ponekod v severovzhodnih krajih zadržala tudi dlje. Čez dan bo ponekod prehodno zapihal jugozahodnik. Najvišje dnevne temperature bodo od 3 do 8 stopinj Celzija, na Primorskem do 10 stopinj Celzija.

Izleti na morje ne bodo dobra izbira, tudi hribi na Notranjskem bodo v megli.

Tzavto 01.09.10, cesta, avto, megla, foto: shutterstock | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Jutri bo oblačno, le ponekod v severnih krajih bo občasno nekaj sončnega vremena. Zjutraj bo ponekod še lahko malo megle. Najnižje jutranje temperature bodo od -3 do 3, v alpskih dolinah do -8, ob morju in na Goriškem okoli 6, najvišje dnevne od 3 do 6, na Primorskem do 10 stopinj Celzija.

V torek bo pretežno oblačno, le v severnih in severovzhodnih krajih bo občasno nekaj sončnega vremena.

V sredo se bo delno zjasnilo na Primorskem, kjer bo čez dan zapihala šibka burja. Drugod po Sloveniji bo zmerno do pretežno oblačno, čez dan bo ponekod prehodno lahko padla kakšna kaplja dežja, ki pa bo zdajšnjemu vremenu le v posmeh, pravijo vremenoslovci.

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.