Slovenija
1902 ogledov

Vreme: Kdaj brez dežnika v službo?

vreme dež dežnik Shutterstock
April nas bo postavil na realna tla.

Dolga sončna in tudi topla obdobja v prvih treh mesecih bodo vsaj v začetku aprila očitno le še lep spomnim. Pričakujemo lahko veliko oblakov in tudi dežja. 

Nevihtni oblaki Napoved Slovenija Snežinke v vremenski napovedi niso bile "1. april"!

Danes dopoldne bo oblačnost od juga naraščala. V južni in deloma zahodni Sloveniji bo pričelo rahlo deževati, popoldne in zvečer pa se bo rahel dež prehodno razširil proti severu in severovzhodu. Najvišje dnevne temperature bodo od 10 do 16 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

Napoved za sosednje pokrajine

Občasen dež bo najprej dosegel kraje ob severnem Jadranu in južno od nas, popoldne in zvečer pa se bo razširil predvsem še na zahodne sosednje pokrajine. Drugod bo sprva še nekaj več sonca. V ponedeljek bo pretežno oblačno z občasnimi dežjem, deloma plohami. Najmanj padavin bo severovzhodno od nas.

V ponedeljek bo spremenljivo do pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami, deloma plohami. Ponekod bo zapihal severovzhodnik. Najnižje jutranje temperature bodo od 2 do 7, ob morju okoli 9, najvišje dnevne od 13 do 18, na severozahodu okoli 11 stopinj.

Oblaki Napoved Slovenija Takšno vreme nas čaka do sredine aprila, potem vonj po poletju?!

V torek bo pretežno oblačno, predvsem sredi dneva in popoldne se bodo pojavljale krajevne padavine, deloma plohe. Ponekod bo pihal severovzhodnik. Tudi v sredo bo večinoma oblačno z občasnim dežjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.