Slovenija
2587 ogledov

Vreme: nedelja in ponedeljek podobna

Oblaki
V ponedejek se bodo za številne končale poletne počitnice, otroci bodo znova odhiteli v šolske klopi. Preverite, kakšno vreme jih čaka v ponedeljek in kako se morajo obleči ...

Meteorologi z Agencije RS za okolje (Arso) napovedujejo, da bo danes popoldne prevladovalo sončno vreme, nastalo bo nekaj posameznih ploh in neviht. Burja na Primorskem bo do večera ponehala. Najvišje dnevne temperature bodo od 24 do 30, na Primorskem okoli 33 stopnij Clezija.

Nedelja bo po njihovih napovedih večinoma sončna, le popoldne bodo nastajale krajevne plohe in nevihte. Najnižje jutranje temperature bodo od 13 do 19, ob morju 21, najvišje dnevne od 25 do 30, na Goriškem do 33 stopinj Celzija.

Šola Nasveti Zdravje Moj otrok piše nečitljivo. Kako pomagati?

Prvi dan šole

V ponedeljek bo sprva še deloma sončno, najnižje jutranje temperature bodo na severozahodu države le 13 stopnj Celzija. V večjem delu države se bodo v ponedeljek zjutraj temperature gibale okoli 17 stopnj Celzija, na jugozahodu in zahodu države okoli 19.

V ponedeljek popoldne bodo vse pogostejše plohe in nevihte. Padavine se bodo v ponedeljek do večera okrepile in zajele vso Slovenijo.

V torek dopoldne bo dež večinoma ponehal, zapihal bo okrepljen severovzhodni veter, na Primorskem šibka do zmerna burja. Občutno hladneje bo, v sredo bodo jutranje temperature po večini države le okoli 12 stopinj Celzija, na Primorskem 18. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.