Slovenija
49 ogledov

Vreme se bo ponoči razbesnelo

Opozorila za četrtek Arso
Ponoči in jutri zjutraj se bo vreme znova razdivjalo. Na Arsu opozarjajo, da nas čakajo nevihte, nalivi in močan veter.

"Ponoči in v četrtek zjutraj so ob nevihtah predvsem v južni Sloveniji možni močni nalivi in sunki vetra," se glasi opozorilo, ki so ga objavili na Agenciji RS za okolje (Arso).

Bodite previdni!

Za četrtek za jugovzhodno in jugozahodno Slovenijo velja oranžen alarm zaradi neviht in dežja. Oranžna barva pomeni, da so vremenske razmere lahko nevarne. Napovedani meteorološki pojavi se pojavljajo manj pogosto, možna je gmotna škoda.

"Bodite zelo pozorni in se redno seznanjajte s podrobnostmi v zvezi z napovedanimi vremenskimi razmerami. Zavedajte se tveganj, ki se jim morda ne boste mogli izogniti. Upoštevajte uradno izdana priporočila," svetujejo.

Poiščite tople puloverje!

Po napovedih Arsa bo danes spremenljivo do pretežno oblačno s plohami in nevihtami. "Ponoči in jutri dopoldne bo večinoma oblačno in deževno, vmes bodo tudi nevihte. Jutri popoldne bodo padavine postopno ponehale, najpozneje v jugozahodnih krajih," napovedujejo na Arsu.

Precej se bo ohladilo – danes bodo najvišje temperature do 26 stopinj Celzija, jutri le okoli 19, na Primorskem pa celo 25 stopinj C.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.