Slovenija
7059 ogledov

Vreme: tako kaže za konec tedna in začetek počitnic

razno 08.04.14. tava, cvetoca trava, foto: shutterstock Shutterstock
Čez teden bo razen jutri precej spremenljivo, konec tedna pa bo precej kisel.

Popoldne se bo v zahodnih krajih se bo zmerno pooblačilo, ponoči se bo od jugozahoda postopno pooblačilo tudi drugod in dež bo zajel večji del Slovenije. Jutri bo oblačno in deževno. Ponekod bo pihal veter vzhodnih smeri, ob morju okrepljen jugo. Najvišje dnevne temperature bodo od 9 do 14, ob morju do 17 stopinj Celzija.

V sredo bodo predvsem v zahodni polovici Slovenije še krajevne padavine, na vzhodu pa bo razmeroma sončno. V četrtek bodo na zahodu nastale posamezne plohe. Oba dneva bo pihal jugozahodnik.

V nedeljo bo zelo hladno

V petek bodo predvsem na zahodu občasne krajevne padavine, deloma plohe. V soboto nas bo predvidoma dosegla prva vremenska motnja, ki bo prinesla krajevne plohe, v nedeljo pa še druga, ki bo kot kaže prinesla padavine večjemu delu države. Prehodno se bo nekoliko ohladilo, čez dan naj bi bilo v nedeljo v Ljubljani le 12 stopinj Celzija. Mrzlo naj bi bilo tudi naslednje jutro, v ponedeljek zjutraj naj bi bili v Ljubljani le dve stopinji Celzija, enako mrzlo naj bi bilo trokovo jutro. 

Od nedelje naprej bo verjetnost za padavine majhna.

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 2
  • yumi 23:48 22.april 2019.

    Za elektriko lahko plačate za 40% manj, ne da bi pri tem zavajali in ne bi kršili zakona! Priporočam vsem, da preberejo ta članek - http://bit.do/slenergia Uporabljam ga že od decembra in plačam skoraj pol toliko! a