Slovenija
154 ogledov

Vreme.net praznuje! Praznujte z nami!

vreme.net
1/5
Vreme.net
Vremenski portal Žurnala24 praznuje četrto obletnico, darila pa boste odnesli vi.

Vreme.net, ki praznuje že četrti rojstni dan, so naši bralci zelo lepo sprejeli. Že prvi dan, ga je po merilnem orodju Google Analytics (GA) obiskalo dobrih 2.500 vremenskih podatkov željnih ljudi. Število je raslo iz dneva v dan. V zadnjem letu je vreme.net ustvarilo kar več kot 24 milijonov različnih prikazov.

Med letoma 2010 in 2011 je obiskanost na letni ravni glede na merilno orodje Gemius poskočila za 23 odstotkov, vse pa kaže, da bomo leto 2012 v primerjavi z letom 2011 zaključili še s 35 odstotkov višjo obiskanostjo.

In kaj obiskovalce najbolj zanima?

Trenutno vreme v Ljubljani in radarska slika padavin sta med najaktualnejšimi rubrikami, sledi vremenska napoved za celotno Slovenijo za naslednji dan, na četrtem mestu pa je vreme na Štajerskem. Po regijah so največ zanimanja deležne vremenske razmere na Štajerskem, sledi osrednja Slovenija, nato pa Primorska, Gorenjska, Dolenjska in Pomurje.

Med dnevi je največ zanimanja za vreme v soboto, sledi nedelja in nato petek, četrtek, ponedeljek in sreda. Najmanj vas zanima vremenska napoved za torek.

Kdaj potrebujete dežnik in kdaj boste stali na cesti?

Na vreme.net najdete aktualne vremenske podatke in vremensko napoved za številne kraje v Sloveniji (vseh 210 občin) in po svetu ter za posamezne interesne skupine v Sloveniji, ki jih najdete v sekciji Prosti čas (Golf, Gore, Obala, Jadralno padalstvo, Windsurf & Kite).

Vremensko napoved lahko preverite za 212 slovenskih krajev, 290 svetovnih krajev, več kot 450 smučišč Slovenije, Avstrije in Italije (vsako sezono od začetka novembra do konca aprila), skoraj 80 obalnih krajev, več kot 500 slovenskih vrhov, za vsa večja golf igrišča Slovenije in skoraj 90 vzletišč jadralnih padalcev. Po novem lahko preverite vremenske razmere tudi za več kot 220 spotov windsurferjev in kajtarjev.

Vremenski podatki so predstavljeni podrobno, atraktivno in enostavno. Posamezni časovni intervali napovedi za DANES in JUTRI so razdeljeni na ponoči (00:00 do 5:59), dopoldan (6:00 do 12:59), popoldan (13:00 - 18:59) in zvečer (19:00 - 23:59). Ob obisku vreme.net boste obveščeni tudi o zadnjih pomembnih dogodkih v Sloveniji, posameznih regijah in svetu. Poleg novic na strani najdete tudi številne zanimive in poučne vsebine, povezane z vremenskimi vplivi: Biovreme, Cvetni prah in UV-indeks.

Zelo uporabna in obiskana je sekcija s spletnimi kamerami, kjer si lahko ogledate aktualne panoramske posnetke, videoposnetke prometnih kamer in kamer smučišč.

Z aplikacijo Naveza lahko tudi sami gradite vsebino vreme.net.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.