Slovenija
4 ogledov

Vremenska mešanica ves teden

Na Obali že cveti Suzana Kos
Jutri nas spet čakajo oblaki, do popoldneva bodo padavine zajele večji del države.

Do jutri zjutraj se bo ponovno pooblačilo v vzhodni Sloveniji. Jutranje temperature bodo od -6 do 0, ob morju okoli 4 stopinje Celzija. Dopoldne se bo pooblačilo tudi drugod po državi.

Sredi dneva in popoldne bodo manjše padavine od severovzhoda zajele večji del Slovenije. Meja sneženja bo večinoma nad okoli 500 m nad morjem. Popoldne se bodo oblaki trgali,” napovedujejo meteorologi z Arsa.

V sredo bo na Primorskem večinoma sončno, pihala bo šibka do zmerna burja. Drugod bo pretežno oblačno z občasnimi manjšimi krajevnimi padavinami. V četrtek bo sprva oblačno, čez pa se bo postopno delno zjasnilo. Nekoliko topleje bo.

Kakšen bo vikend?

V petek bodo naši kraji na jugovzhodnem robu anticiklona s središčem nad Škotsko. V soboto nas bo oplazila neizrazita hladna fronta, zato bo k nam dotekal nekoliko hladnejši in bolj vlažen zrak. Ponedeljek bo zračni tlak nad našimi kraji že nekoliko oslabel. “Nadaljnji razvoj vremena pa je še precej vprašljiv,” pravijo na Arsu.

Vikend bo sicer dokaj lep; od petka do nedelje bo suho vreme. Več sonca bo v petek, v soboto in nedeljo pa bo nekaj več oblačnosti. Na Primorskem bo zapihala šibka burja. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.