Slovenija
23 ogledov

Vrhovi spet beli

"V noči na četrtek lahko ponekod zapade tudi do četrt metra snega," poudari Greg Žurnal24 main
Jutri po vsej Sloveniji padavine, meja sneženja podobna kot konec tedna.

Jesensko vreme se bo nadaljevalo še naprej. Jutri bo oblačno in deževno, meja sneženja se bo spet spustila. "V jutranjem času in čez dan so pričakovane padavine. Kaj prav izrednega jutri ne pričakujemo. Ob prehodu fronte pa je predvidena meja sneženja od 800 do 1000 metrov,“ pravi Janko Merše z urada za meteorologijo.

Podrobnejša vremenska napoved in podatki na tej povezavi.

Jutranje temperature bodo od 3 do 7, na Goriškem in ob morju okoli 9, v alpskih dolinah okoli 0, dnevne od 5 do 9, na Primorskem do 14 stopinj C. V četrtek bo večinoma jasno. Zjutraj bo ponekod slana, po nekaterih nižinah pa megla. V petek bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Zapihal bo jugozahodnik. Jutro bo mrzlo, ponekod bo slana.

"Konec tedna, kot se danes kaže v napovedih, bo mešan. Sobota bo še suha, v nedeljo pa bodo na zahodnem delu že manjše padavine, medtem ko bo vzhod še relativno suh,“ pravi Merše. Tudi za napoved vremena med krompirjevimi počitnicami je še prezgodaj. "Kot se danes kaže, bo ponedeljek še bolj deževen. Za nadaljevanje tedna pa je res še prenagljeno kar koli napovedovati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.