Slovenija
288 ogledov

Vroča doktorica veselja izziva Jankovića

Martina Valenčič Martina Valenčič
Tekma za ljubljanskega župana ali županjo bo letos očitno precej vesela, saj se aktualnemu vodji, nekaj zimzelenim kandidatom in novim izzivalcem pridružuje tudi "doktorica dobre volje" Martina Valenčič, znana kot vroča kandidatka za predsednico države.

Martina Valenčič, ki je leta 2012 želela kandidirati za predsednico republike, se s podporo stranke Naprej Slovenija podaja v tekmo za stolček ljubljanskega župana. Če bo izvoljena, Ljubljančanom obljublja občutno razliko pri napredku gospodarstva, turizma, pri zaposlovanju, ekologiji in varnosti meščanov.

Valenčičeva je na svoji spletni strani zapisala, da je v sredo izpolnila vse pogoje za kandidaturo za županjo in da je volilna komisija že potrdila njeno uradno udeležbo na lokalnih volitvah.

"Ljubljana je Slovenija v malem in postala bo zgled celotni Sloveniji," navaja Valenčičeva na svoji spletni strani ter dodaja, da se bo v svojem programu posvetila predvsem razvoju turizma. 

Ppričakuje, da jo bodo podprle tudi že ustanovljene politične stranke. "Podprite me in ne boste nad menoj razočarani, nasprotno, lahko boste pozitivno presenečeni," obljublja Valenčičeva, ki s svojo kandidaturo na predsedniških volitvah leta 2012 ni uspela, saj je zbrala 10 overjenih podpisov podpore, potrebovala pa bi jih 5000.

Martina Valenčič | Avtor: Nova/Žurnal24 Nova/Žurnal24

29-letna Valenčičeva, ki samo sebe imenuje "doktorica veselja in dobre volje", se je v spomin še bolj kot po debaklu s predsedniških volitev vtisnila zaradi žgečkljivih fotografij, saj je gola pozirala za koledar. Ob razkritju je zatrjevala, da se ne ukvarja s prostitucijo.

Komentarjev 2
  • korisnik_7949 10:28 21.september 2014.

    Martina Valenčič, Bratov Babnik 14, 1000 LjubljanaKandidatka za županjo MESTA LJUBLJANA na lokalnih volitvah 2014 TRR NLB: SI56 – 0201 0026 1017 751 – volilni račun za županjo MOLVIDEO PREDSTAVITEV: www.youtube.com/watch?v=6OiZLZKiA6Ywww.zml.si - www.predsednica.si

  • Žurnalček 17:21 05.september 2014.

    Glih hotel sem napisati spel se , pa sem videl slike. Mala đe ti je kancelarija i kolko košta !